Previous slide
Next slide

2024 Ford Ranger MS-RT

Ford Pro odhaluje novou exkluzivní řadu špičkových užitkových vozidel pod značkou MS-RT, která kombinuje úžasný vzhled s extrémními schopnostmi

Ford Ranger MS-RT je dokonalý pickup s nepřekonatelným vzhledem na silnici díky robustní karoserii, sníženému odpružení a 21“ kolům z lehkých slitin.

Zcela nové modely MS-RT lze nyní objednávat u prodejců Ford Pro v celé Evropě, dodávky zákazníkům budou zahájeny v polovině roku 2024.

Ford Ranger MS-RT je navržen jako jedinečný terénní pickup s robustním designem inspirovaným motorsportem. Tento prémiový pick-up je poháněn spolehlivým vznětovým motorem Ford V6 o objemu 3,0 litru s výkonem 240 k a točivým momentem 600 Nm,  využívá 10st automatickou převodovku a může se pochlubit novým systémem pohonu všech kol e4WD, který najdeme i v ostatních modelech nejnovější řady Ranger. Ranger MS-RT si rovněž zachovává stejnou výjimečnou nosnost 1 tuny a tažnou kapacitu 3 500 kg jako nový Ranger. Přední maska modelu Ranger MS-RT je inspirovaná extrémními závodními vozy Ranger, které soutěží v Asii. 

Celkový postoj vozu snižují tvarované boční prahy a vzadu je výrazný nárazník s integrovaným difuzorem. Zadní výklopné dveře jsou opatřeny grafikou MS-RT a exkluzivním spoilerem typu ducktail, který je doplněn spoilerem kabiny. Tato jedinečná kombinace spoilerů byla optimalizována pomocí počítačových simulací, aby napomohla celkovému aerodynamickému vyvážení a zvýšila stabilitu ve vysokých rychlostech.

Exkluzivní 21“ kola s diamantovým výbrusem používají nízkoprofilové pneumatiky 275/45 R21 a jsou největšími koly, která kdy byla na Fordu Ranger nabízena. Jsou umístěna v rozšířených podbězích kol, které zvětšují celkovou šířku vozidla vpředu i vzadu o 82 mm; rozchod kol je zvětšen o 40 mm na každé straně pro lepší přilnavost a stabilitu.

Jedinečné zavěšení kol bylo optimalizováno s cílem dosáhnout ideální úrovně ovladatelnosti a komfortu, přičemž konečná konfigurace zahrnuje nové, tužší tlumiče vpředu, upravené nastavení zadního zavěšení a celkové snížení výšky o 40 mm. Díky tomu má Ranger MS-RT sportovnější postoj a zároveň poskytuje větší přesnost a stabilitu při průjezdu zatáčkami.

Výrazný interiér s dvojitou kabinou je vybaven jedinečnými novými sedadly , které dodávají vozu sportovnější vzhled a zároveň zvyšují pohodlí. Na předních i zadních sedadlech je použita ekokůže a semiš bez zvířecího původu s výrazným vzorem MS-RT a modrým prošíváním, na předních sedadlech jsou umístěny odznaky MS-RT a na palubní desce další odznak. Řidičům je k dispozici také vyhřívaný tvarovaný sportovní volant s modrým označením a značkou MS-RT.

Od uvedení na trh bude Ranger MS-RT k dispozici v řadě barevných provedení, včetně šedé Conquer, s černě lakovanými kryty zrcátek a klikami dveří Agate Black na všech. Standardní výbava zahrnuje 12“ dotykový displej se systémem SYNC 4A, dvouzónovou elektronickou automatickou regulaci teploty, přední a zadní parkovací asistent, zadní kameru, inteligentní adaptivní tempomat a inteligentní omezovač rychlosti.

Přehrát video o Ford Ranger MS-RT

Kvalitní prověřené vozy od autorizovaného dealera Ford

V automobilovém světě jsme profesionálové. Zajistíme vám vozy značky Ford, naší specialitou však není pouze tato značka. Již více než 15 let vyhledáváme a přivážíme svým zákazníkům z EU i USA vozy, které nikdy nezevšední.

Podívejte se na nabídku prověřených vozů v Novém Jičíně a Přerově nebo využijte naši službu dovozu vozidel na zakázku.

Naše pobočky

F.67 NOVÝ JIČÍN

+420 556 702 395

f67@f67.cz


Jugoslávská 23
741 01 Nový Jičín

F.67 PŘEROV

+420 581 208 050

f67@f67.cz


Polní 14
750 02 Přerov

Kontaktujte nás

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.