Previous slide
Next slide

2024 Ford Mustang přijíždí do Evropy!

Nový Ford Mustang kupé a kabriolet jsou nyní k dispozici v Evropě se svěžím dynamickým designem, revolučním digitálním zážitkem a vylepšeným výkonem!

Mustang Dark Horse je na závodní dráze ve svém živlu díky vylepšenému odpružení, aerodynamice a motoru V8 o objemu 5,0 l, který zajišťuje výkon inspirovaný závodními vozy!

Všechny verze modelu Mustang lze již nyní objednávat u vybraných autorizovaných prodejců. 

2024 Ford Mustang: Ceník

Dark Horse: Plnokrevný Mustang

Mustang Dark Horse v roce 2024 rozproudí adrenalin na šesti kontinentech po celém světě, z Le Mans až po Interlagos.

Jako mistr silnice i závodního okruhu se Dark Horse vyznačuje exkluzivními funkčními prvky designu, zdůrazňujícími jeho výkon. Pevné zadní křídlo, boční prahy a zadní difuzor inspirované závodními vozy doplňují jeho aerodynamické vlastnosti.

Nový V8 motor o objemu 5,0 litru nabízí úctyhodný výkon, ať už si zvolíte desetistupňovou automatickou nebo unikátní šestistupňovou manuální převodovku TREMEC. Výkon na okruhu zvyšuje vylepšené odpružení, vylepšené chlazení pro zvýšení odolnosti a přilnavé pneumatiky Pirelli.

Mustang Dark Horse si můžete vybrat i s unikátním metalickým lakem Blue Ember. Interiér pak zaujme modrým prošíváním Indigo Blue a tmavě lesklým metalickým povrchem, který dodává autu nezaměnitelný charakter.

Tradiční loga Mustang jsou nahrazena novým logem Mustang Dark Horse na předních blatnících, zadních dveřích a prazích dveří, zatímco na přídi zůstává eloxovaná verze slavného poníka v barvě Dark Tarnish. V interiéru nahradí standardní logo Mustang na přístrojové desce a obrazovkách digitálního displeje jedinečné logo Mustang Dark Horse a každý vůz je opatřen unikátním štítkem s výrobním číslem.

Nový Mustang kupé a kabrio

Nový Mustang je k dispozici jako kupé nebo kabriolet, má vybroušený vzhled a design inspirovaný šesti desetiletími historie. Tvarovaná kapota a mohutné zadní boky jsou klíčem ke robustnímu projevu, který zrychluje tep již od uvedení prvního Mustangu na trh v roce 1964. Nový přední spoiler a boční prahy zlepšují aerodynamiku, zatímco LED technologie modernizuje jak klasická třípaprsková zadní světla tak i přední full LED světlomety.

Mustang kabriolet nabízí pohodový styl pro jízdu pod širým nebem. Plně polstrovanou a izolovanou střechu lze zvednout nebo sklopit za osm sekund – rychleji než při světovém rekordu ve sprintu na 100 metrů – a díky kompaktní konstrukci se do zavazadlového prostoru stále vejdou dva golfové bagy.

Uvnitř je plně digitální displej s 12,4“ přístrojovým panelem a 13,2“ centrální obrazovkou natočenou směrem k řidiči, což vytváří pocit kokpitu tryskového letadla. Herní software Unreal Engine, který lze přizpůsobit pomocí výběru barev a vizuálních prvků, podporuje interaktivní animovanou grafiku a řidič může snadno měnit nastavení prostřednictvím centrálního displeje dotykem a přejetím prstem.

Ford zdvojnásobil výpočetní výkon zábavního systému pro nový Mustang. Systém SYNC 4 3 se přizpůsobuje tak, aby zobrazoval funkce, které každý řidič používá nejčastěji. Integrace chytrých telefonů pro Apple CarPlay a Android Auto 4 je bezdrátová. Konektivita 5G 5 podporuje streamování hudby prostřednictvím vysoce kvalitního audiosystému B&O a navigace připojená ke cloudu pro aktualizace dopravních informací v reálném čase.

Nový motor V8 o objemu 5,0 litru, který nabízí výkon 446 k a točivý moment 540 Nm, je navržen tak, aby poskytoval legendární sílu, zvuk a odezvu amerického osmiválce. Nový systém dvojitého sání vzduchu umožňuje motoru volněji dýchat a rychleji reagovat a aktivní výfukový systém mění zvuk a hlasitost motoru podle aktuálních potřeb řidiče, pro tichou jízdu ve městě, která nebude rušit sousedy, nebo pro maximální svobodu na otevřené silnici.

Až šest jízdních režimů upravuje reakce vozidla, ať už jde o větší jistotu na mokrém povrchu, větší zábavu na klikatých silnicích nebo ultimátní výkon na závodním okruhu. Na výběr jsou režimy Normal, Sport, Slippery, Drag a Track a také možnost individuálního nastavení.

Součástí standardní výbavy GT je sada Performance, která řidiči poskytne skutečný pocit kontroly a zapojení na silnici i na trati. Brzdy Brembo za 19“ koly z lehkých slitin zajišťují konzistentní výkon a samosvorný diferenciál snižuje protáčení kol pro lepší přilnavost – zejména v zatáčkách. Volit lze mezi 10st automatickou převodovkou nebo 6st manuální převodovkou. Na přání dodávané odpružení MagneRide® tisíckrát za sekundu monitoruje stav vozovky a upravuje nastavení tak, aby zajistilo co nejlepší kontrolu a jízdní komfort. Novinkou pro všechny verze nového Mustangu je elektronická parkovací brzda s funkcí Drift Brake se dvěma úrovněmi nastavení.8

Kvalitní prověřené vozy od autorizovaného dealera Ford

V automobilovém světě jsme profesionálové. Zajistíme vám vozy značky Ford, naší specialitou však není pouze tato značka. Již více než 15 let vyhledáváme a přivážíme svým zákazníkům z EU i USA vozy, které nikdy nezevšední.

Podívejte se na nabídku prověřených vozů v Novém Jičíně a Přerově nebo využijte naši službu dovozu vozidel na zakázku.

Naše pobočky

F.67 NOVÝ JIČÍN

+420 556 702 395

f67@f67.cz


Jugoslávská 23
741 01 Nový Jičín

F.67 PŘEROV

+420 581 208 050

f67@f67.cz


Polní 14
750 02 Přerov

Kontaktujte nás

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.