Nový Ford Maverick Tremor™ Off-Road Package

Ford rozšiřuje svou nabídku kompaktního modelu  Maverick  o nový terénní paket Maverick Tremor™ stvořený pro náročný terén. Nový Maverick Tremor je skvělou variantou pro ty, kteří hledají odolnější terénní schopnosti a odvážný styl vyhovující  každodennímu životu ve městě a zároveň podporující jejich outdoorové vášně.

Maverick Tremor™ je k dispozici pro vozy řady XLT a Lariat.

Kompaktní pick-up je vybaven motorem EcoBoost® o objemu 2,0 litru a navazuje na terénní paket FX4 se systémem pohonu všech kol, který je u modelu Maverick nový. Tento pokročilý systém zahrnuje dvouspojkovou jednotku zadního pohonu s funkcí uzávěrky diferenciálu, která umožňuje větší průchodnost terénem. Dokáže přesměrovat prakticky veškerý točivý moment zadní nápravy na obě kola.

Pět volitelných jízdních režimů usnadňuje zákazníkům rychlé přizpůsobení schopností Mavericku Tremor™ na silnici i v terénu pro jízdu po vozovce, v blátě, písku nebo na sněhu. Unikátní přední a zadní pružiny a tlumiče s vyšší světlou výškou o 1“ napomáhají lepší průchodnosti terénem. 

Maverick Tremor™ je vybaven exkluzivní funkcí Trail Control™, která funguje jako tempomat pro jízdu v terénu. Jednoduše zvolíte nastavenou rychlost a vůz pak řídí optimálně plyn a brzdu tak, abyste se mohli maximálně soustředit na řízení v náročných podmínkách. 

Tremor™ design

Maverick Tremor™ má jedinečnou povrchovou úpravu mřížky chladiče a začerněná loga Ford, přední a zadní světlomety. Dva přední tažné háky dostaly charakteristické oranžové akcenty Tremor.

Pro ještě odvážnější vzhled si zákazníci mohou zvolit dostupný paket vzhledu Tremor, který zahrnuje střechu a kryty zrcátek lakované šedou barvou Carbonized a černou boční grafiku na kapotě a spodní části karoserie.

Unikátní 17“ hliníková kola mají nový oranžový a tmavě šedý eloxovaný povrch Tremor Orange, zatímco standardní terénní pneumatiky zajišťují lepší trakci na sypkých površích, jako je písek, štěrk a hlína.

Odvážný design se přenáší i do kabiny, kde jsou sedadla z černého onyxu s vyšitými logy Tremor a charakteristickými oranžovými akcenty Tremor. Středová konzola, větrací otvory a táhla dveří jsou rovněž aktualizovány a zahrnují nové barevné schéma.

Výroba modelu Ford Maverick Tremor začne letos na podzim.

Kvalitní prověřené vozy od autorizovaného dealera Ford

V automobilovém světě jsme profesionálové. Zajistíme vám vozy značky Ford, naší specialitou však není pouze tato značka. Již více než 15 let vyhledáváme a přivážíme svým zákazníkům z EU i USA vozy, které nikdy nezevšední.

Podívejte se na nabídku prověřených vozů v Novém Jičíně a Přerově nebo využijte naši službu dovozu vozidel .

Naše pobočky

F.67 NOVÝ JIČÍN

+420 556 702 395

f67@f67.cz


Jugoslávská 23
741 01 Nový Jičín

F.67 PŘEROV

+420 581 208 050

f67@f67.cz


Polní 14
750 02 Přerov

Kontaktujte nás

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.