2023 Lincoln Corsair:
Luxusní zážitek. Nejmodernější technologie.

RESERVE & GRAND TOURING
2.0L Turbocharged 2.0L I-4 250 PS
2.5L i-VCT Atkinson I-4 Plug-in Hybrid Engine 266 PS

Nová a větší mřížka chladiče a denní světla ve tvaru křídel dodávají vozu Corsair svěží tvář a dynamičtější, mladistvější vzhled.

Mřížka chladiče Corsair Grand Touring je opatřena saténovou metalickou fólií s modrými akcenty, které dodávají vozu teplejší tón. Ve spojení s novými dostupnými volitelnými koly, která zvyšují míru personalizace, se nový Corsair může pochlubit elegantním a moderním vzhledem exteriéru.

K dispozici budou kromě dvou nových barev  i dvě nové verze interiéru – Smoked Truffle a Eternal Red.

Nový Corsair 2023 je prvním vozem v segmentu, který disponuje pokročilou technologií ADAS pro automatickou jízdu bez použití rukou řidiče.

Lincoln ActiveGlide 1.2 přináší do vozu Corsair nové dostupné funkce, včetně:

Asistent pro změnu jízdního pruhu, který řidiči pomůže s větší jistotou projíždět provozem na dálnici při použití systému ActiveGlide. Systém provede změnu jízdního pruhu bez použití rukou, když řidič stiskne směrovku, a může dokonce navrhnout změnu jízdního pruhu v pomalu jedoucím provozu.

Prediktivní asistent rychlosti automaticky a plynule upravuje rychlost, když se řidič blíží k ostré zatáčce, a s předstihem řidiči signalizuje, když se chystá změna rychlosti.


Díky funkci In-Lane Repositioning je hands-free jízda na dálnici bez použití plynulejší, protože udržuje vozidlo v jeho jízdním pruhu a zároveň ho nenápadně posouvá od vozidel v přilehlých pruzích – což je obzvláště užitečné, když se nachází vedle větších vozidel.


Asistent pro křižovatky 2.0 pomáhá klientům vyhnout se potenciálním kolizím s chodci při odbočování.

Corsair rovněž debutuje s asistentem pro mrtvý úhel, který řidiče upozorní světelnou kontrolkou na bočním zrcátku a použije pošťouchnutí v systému řízení, aby pomohl varovat před nebezpečným jednáním v případě, že řidič přehlédl varování informačního systému pro mrtvý úhel. Tato funkce rozpozná ostatní vozidla a motocyklisty v mrtvém úhlu vozu Corsair.

Pro oba motory je k dispozici inteligentní systém pohonu všech kol umožňuje lepší schopnosti za každého počasí a odvážný výkon, přičemž optimalizuje účinnost plynulým přepínáním mezi pohonem předních a všech kol v závislosti na podmínkách na silnici.

2023 Lincoln Corsair Reserve

2023 Lincoln Corsair Grand Touring

Kvalitní prověřené vozy od autorizovaného dealera Ford

V automobilovém světě jsme profesionálové. Zajistíme vám vozy značky Ford, naší specialitou však není pouze tato značka. Již více než 15 let vyhledáváme a přivážíme svým zákazníkům z EU i USA vozy, které nikdy nezevšední.

Podívejte se na nabídku prověřených vozů v Novém Jičíně a Přerově nebo využijte naši službu dovozu vozidel na zakázku.

Naše pobočky

F.67 NOVÝ JIČÍN

+420 556 702 395

f67@f67.cz


Jugoslávská 23
741 01 Nový Jičín

F.67 PŘEROV

+420 581 208 050

f67@f67.cz


Polní 14
750 02 Přerov

Kontaktujte nás

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.