Ford Bronco® Heritage Limited Edition

FORD NOVÝMI EDICEMI BRONCO A BRONCO SPORT HERITAGE OSLAVUJE PŮVODNÍ BRONCO Z ROKU 1966.

Klasické designové prvky, jako je střecha, mřížka chladiče a kola lakované bílou barvou Oxford White a grafika blatníků s nápisem Bronco, jsou prvky inspirované vozem Bronco z roku 1966 s moderním nádechem. Zájemci o retro edici Bronca si mohou vybrat ze speciální palety barev exteriéru, která zahrnuje modrou Robin’s Egg Blue inspirovanou dědictvím Bronco a Yellowstone Metallic pro modely Heritage Limited Edition.

Speciální edice budou k dispozici v celé modelové řadě Bronco.

Modely Bronco Sport Heritage a Heritage Limited Edition 2023 si mohou všichni zákazníci objednat již nyní. Dvoudveřové a čtyřdveřové modely Bronco se začnou prodávat později v tomto roce, přičemž první objednávky budou mít přednost pro stávající držitele objednávek Bronco, kteří na své vozidlo čekají. Příští rok budou objednávky otevřeny všem zákazníkům bez ohledu na aktuální stav rezervace.

Modely Bronco Heritage Edition jsou standardně vybaveny výbavou a prvky řady Big Bend®, včetně 2,3litrového motoru EcoBoost® se 7stupňovou manuální nebo dostupnou 10st  automatickou převodovkou SelectShift™. Motor dosahuje výkonu až 300 koní a točivého momentu 325 N.m*. Paket Sasquatch® se systémem High-Performance Off-Road Stability Suspension (H.O.S.S.) 2.0 s tlumiči Bilstein® a koncovými regulačními ventily a zvýšenou světlou výškou je součástí standardní výbavy, stejně jako 35“ pneumatiky Goodyear® a přední a zadní elektronicky uzamykatelné nápravy Dana™ s převodem 4,7:1.

Vozidla jsou vybavena systémem H.O.S.S. se zvýšenou světlou výškou, unikátně vyladěnými předními vzpěrami s hydraulickými dorazy zpětného rázu, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly tichý a méně otřesný zážitek v terénu. Zadní tlumiče o průměru 46 milimetrů, protiprokluzové tyče a unikátně vyladěné pružiny navíc pomáhají zajistit komfort v terénu.

Systém řízení terénu Terrain Management System™ nabízí pět režimů G.O.A.T., protože Bronco „jede v jakémkoli terénu“ a za různých podmínek. Standardní režimy zahrnují Normal, Eco, Sport, Slippery a Sand.

Bronco Sport Heritage Edition vychází z řady Badlands, včetně výkonnějšího 2,0l motoru EcoBoost s výkonem až 250 koní a točivým momentem 277 N.m* pro rychlou jízdu v terénu.

Vyspělý systém 4×4 s dvouspojkovou jednotkou zadního pohonu s uzávěrkou diferenciálu dokáže přesměrovat prakticky veškerý točivý moment zadní nápravy na kterékoli kolo a systém režimů G.O.A.T. se rozrostl na sedm režimů, k nimž přibyly režimy Mud/Ruts a Rock Crawl.

Heritage limitovaný design

Dvoudveřové a čtyřdveřové modely Bronco Heritage jsou zvýrazněny dvoubarevným lakováním, které zahrnuje charakteristické akcenty v bílé barvě Oxford White včetně modulární pevné střechy. Jedinečná mřížka chladiče v bílé barvě Oxford White je opatřena červeným nápisem Race Red „FORD“, zatímco 17palcová hliníková kola Heritage lakovaná v bílé barvě Oxford White a pruh na bocích karoserie dotvářejí zpětný vzhled.

Čtvercové blatníky inspirované érou 60. let s lemy blatníků o šířce Sasquatch jsou vizuální vzpomínkou a zakrývají téměř o dva palce širší rozchod kol. Standardem je práškově lakovaný ocelový přední nárazník s integrovanými mlhovými světly.

Modely Heritage Limited přidávají leskle černě lakovaná 17″ kola Heritage s klasickými středy ve tvaru „dog dish“ a navíc bíle lakovaný lem Oxford pro větší retro nádech.

Uvnitř jsou jednotky Bronco Heritage Edition vybaveny exkluzivními prvky, jako je přístrojová deska v bílé barvě Oxford White, označení na středové konzole a exkluzivní přední a zadní podlahové obložení.

 

Kvalitní prověřené vozy od autorizovaného dealera Ford

V automobilovém světě jsme profesionálové. Zajistíme vám vozy značky Ford, naší specialitou však není pouze tato značka. Již více než 15 let vyhledáváme a přivážíme svým zákazníkům z EU i USA vozy, které nikdy nezevšední.

Podívejte se na nabídku prověřených vozů v Novém Jičíně a Přerově nebo využijte naši službu dovozu vozidel .

Naše pobočky

F.67 NOVÝ JIČÍN

+420 556 702 395

f67@f67.cz


Jugoslávská 23
741 01 Nový Jičín

F.67 PŘEROV

+420 581 208 050

f67@f67.cz


Polní 14
750 02 Přerov

Kontaktujte nás

Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.